Menu

Zomer zeil 5-daagse

Zomer zeil 5-daagse

locatie Sneekermeer

Vijf dagen uitwaaien op het water

Lekker vijf dagen uitwaaien op het water in de eerste of in de laatste week van de zomervakantie. Voor alle jeugd-zeilers, van beginner tot aan wedstrijdzeiler. Varen in een optimist, Laser 4.7 of RS Feva.

Wat gaan de kinderen doen?

Iedereen tussen 7 en 16 jaar met zwemdiploma A en B is van harte welkom. We hebben plaats voor ca 25 deelnemers in de optimist, 16 in de Laser 4.7 en 8 in de RS Feva en delen de groepen in op niveaus en leeftijden.

Beginnende zeilers leren tijdens deze 5 daagse training de basis van de Optimist tot het zelfstandig zeilen over het water. Ervaren Optimist zeilers krijgen wedstrijdtraining en worden optimaal voorbereid voor het wedstrijdzeilen. Optimist-zeilen is geschikt voor kinderen van 7 tot ongeveer 12 jaar.

Iets zwaardere en langere kinderen (vanaf 12 jaar) kunnen zeilen in de Laser 4.7 of in de RS Feva. De Laser 4.7 is een eenmans zwaardboot, terwijl in de RS Feva je met 2 personen tegelijk vaart.

Tijdens deze trainingen worden de kinderen ook af en toe gewisseld om te zorgen dat iedereen lekker kan varen.

Overdag zijn we op het water met veel spelletjes, wedstrijdjes en gespetter. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis waar je jouw zeilavonturen nog eens na kunt vertellen.

Elke dag trainen we van 9.30 tot 16.00 uur op het Starteiland in Sneek. De kosten voor de training bedragen € 395,- incl. het gebruik van de KWS-Optimist, Laser 4.7 of RS Feva. Je schijft per persoon in. Voor de RS Feva schijf je per boot met twee personen in.

Welke kies jij?

Je kunt kiezen aan welke zeil-5 daagse je wilt deelnemen. Tijdens de eerste week van de zomervakantie (ma 22 t/m vr 26 juli) of de daagse tweede editie in de laatste week van de zomervakantie (ma 26 t/m vr 30 augustus).

  In het kort

  • Wanneer: Maandag 22 t/m vrijdag 26 juli en/of Maandag 26 t/m vrijdag 30 augustus.
  • Plaats: Starteiland Sneekermeer, Trainingscentrum 'De Roerkoning'
  • Tijden: Elke dag van 9.30 uur tot 16:00. uur. Op de dinsdag eten we met z'n allen patat en duurt het tot 18:00 uur.
  • Leeftijd: Van 7 t/m 16 jaar.
  • Vereist: zwemdiploma A+B
  • Kosten: € 395,- incl. gebruik KWS-Boot en lunch.
  Zomer zeil 5-daagse

  Aanmelden

  Aanmelden kan via Manage2Sail. Hier kun je ook de andere deelnemers terugvinden die zich hebben ingeschreven.

  Optimist

  Laser

  RS Feva

  Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken.
  Meer informatie via, jeugdzeilen@kws-sneek.nl

  Andere interessante trainingen

  Back to top