Menu

Botenstalling

Botenstalling

Bij de “Roerkoning” is een uitgebreide afgesloten stallingsterrein aanwezig en twee overkappingen, waar boten kunnen worden gestald. In “De Kûp” worden materialen en gereedschappen opgeslagen om de verenigingsboten te onderhouden.

Afgelopen hebben we het stallingsterrein uitgebreid, maar gezien de ervaring van afgelopen jaren is de vraag dat wij aan alle verzoeken tegemoet kunnen komen. Daarom wordt alleen stalling toegewezen aan wedstrijdboten, die aan de trainingen en wedstrijden van de KWS in 2023 daadwerkelijk deelnemen.

Stalling onder afdak is alleen bedoeld voor jeugdboten. Zoals ieder jaar worden aanvragen in volgorde van binnenkomst toegewezen, hout gaat voor polyester. Vanaf dit seizoen zijn de stallingsplaatsen genummerd en krijgt u een vaste plek toegewezen.

Stalling is alleen mogelijk in de periode vanaf 25 maart tot 22 oktober. Op 30 oktober dient het stallingsterrein geheel ontruimd te zijn. Winterstalling is niet toegestaan. In de wintermaanden is de overdekte stalling volledig in gebruik voor de boten van de KWS en het materieel van Skarsweagen.

Het aanvragen voor een plaats op het stallingsterrein of onder één van de overkappingen is mogelijk voor leden van de KWS via het aanvraagformulier (Inloggen alleen voor leden. Kies "Wachtwoord vergeten?" indien je je wachtwoord niet meer weet).

aanvraagformulier Stalling

Tarieven

Tarieven:

Open stalling

(enkeltarief)

Onder afdak

(aangepast tarief)

Optimist:

€ 52,50

€ 105,-

Flits

€ 85,-

categorie 1 - 15 plaatsen a € 160,- *)

categorie 2 - 5 plaatsen a € 120,- *)

categorie 3 - 5 plaatsen a € 110,- *)

Splash, Vaurien, Laser, RS-Feva, Solo:

€ 85,-

niet mogelijk

Schakel, 29er, 2.4mR:

€ 115,-

niet mogelijk

*) voor de overdekte stalling geldt deze indeling:

Back to top