Menu

Botenstalling

Botenstalling

Bij de “Roerkoning” is een uitgebreide afgesloten stallingsterrein aanwezig en twee overkappingen, waar boten kunnen worden gestald. In “De Kûp” worden materialen en gereedschappen opgeslagen om de verenigingsboten te onderhouden.

Het stallingsterrein is vergroot en maar de beschikbaarheid blijft beperkt voor de zomerstalling. Daarom wordt alleen stalling toegewezen aan wedstrijdboten, die aan de trainingen en wedstrijden van de KWS in 2022 daadwerkelijk deelnemen.

Stalling onder één van de overkappingen is alleen bedoeld voor jeugdboten. Zoals ieder jaar worden aanvragen in volgorde van binnenkomst toegewezen, hout gaat voor polyester.

Stalling is alleen mogelijk in de periode vanaf 26 maart tot 23 oktober. Op 23 oktober dient het stallingsterrein geheel ontruimd te zijn. Winterstalling is niet toegestaan. In de wintermaanden is de overdekte stalling volledig in gebruik voor de boten van de KWS en het materieel van Skarsweagen.

Het aanvragen voor een plaats op het stallingsterrein of onder één van de overkappingen is tot 1 april mogelijk voor leden van de KWS via het aanvraagformulier (Inloggen alleen voor leden. Kies "Wachtwoord vergeten?" indien je je wachtwoord niet meer weet).

aanvraagformulier Stalling

Tarieven

Tarieven:

Open stalling

(enkeltarief)

Onder afdak

(dubbel tarief)

Optimist:

€ 50,-

€ 100,-

Flits:

€ 80,00

€ 160,00

Splash, Vaurien, Laser, RS-Feva, Solo:

€ 80,00

niet mogelijk

Schakel, 29er, 2.4mR:

€ 110,00

niet mogelijk

Back to top