Menu

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek kent vele voordelen.

  • U ontvangt korting op het inschrijfgeld voor de KWS clubwedstrijden (openings-, zomer- en sluitingswedstrijden).
  • De vereniging biedt een breed scala aan cursussen, opleidingen en lezingen, niet alleen gedurende het zeilseizoen, maar ook in de winter.
  • U kunt een ligplaats-abonnement aanvragen en daarmee kunt u het gehele seizoen aan het starteiland aanmeren.
  • U ontvangt twee maal per jaar het KWS Journaal. Via dit clubblad van de KWS wordt u op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek.
  • De KWS is als vereniging lid van het Watersportverbond, daarmee bent u als KWS lid ook automatisch lid van het Watersportverbond en kunt u een wedstrijdlicentie aanvragen. De KWS behartigt de belangen van al haar leden bij het Watersportverbond.

Het lidmaatschap is onderverdeeld in vier categorieën;

  • Lidmaatschap is bedoeld voor watersporters vanaf het jaar waarin men 24 wordt. Dit lidmaatschap kost € 87,50 per kalenderjaar
  • Junior-lidmaatschap is bedoeld voor jonge watersporters vanaf het jaar waarin men 19 wordt tot en met het jaar waarin men 23 jaar wordt. Dit lidmaatschap kost € 62,50 per kalenderjaar.
  • Jeugd-lidmaatschap is bedoeld voor jonge watersporters tot en met het jaar waarin men 18 jaar wordt. Het lidmaatschap kost € 44,- per kalenderjaar.
  • KWS-kids lidmaatschap (gratis tot het jaar waarin men 10 jaar wordt) is speciaal voor hen die beginnen met zeilen en het zeilen leren leuk vinden.
  • Donateur is bedoeld voor iedereen die de KWS een warm hart toedraagt. Met deze bijdrage zorgen de vele vrijwilligers binnen de vereniging dat er vele activiteiten worden georganiseerd voor de leden en donateurs. De bijdrage voor een donateur bedraagt minimaal € 44,00 per jaar. Als donateur ontvangt u ook 2 het KWS Journaal. Voor deelname aan wedstrijden en voor het aanvragen van een startlicentie moet u lid zijn.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Wilt u geen gebruik meer maken van de vele voordelen, dan is opzegging mogelijk per 1 januari van het volgende jaar. Uw opzegging dient dan voor 31 december bij de ledenadministratie bekend te zijn.

Bent u overtuigd van de vele voordelen die het lidmaatschap u te bieden heeft? Vul dan het formulier in en ontvang binnen enkele dagen een welkomstpakket.

Voor vragen over het lidmaatschap kunt u een e-mail sturen naar ledenadministratie@kws-sneek.nl of telefonisch contact opnemen met Hilda Hoekstra via 06-33852651.

Wijzigingen in het lidmaatschap, bijvoorbeeld verhuizing, nieuw telefoonnummer of e-mailadres of een opzegging, kunt u ook door middel van het formulier doorgeven.

Aanmelden / wijzigen lidmaatschap
Back to top