Menu

Word vrijwilliger bij de leukste vereniging van Friesland!

Vrijwilliger worden?

Vrijwilligers zijn het goud van je vereniging

De KWS verwacht veel van zijn vrijwilligers, kort gezegd; continuïteit en kwaliteit. Maar voor wat, hoort wat natuurlijk.

  • De KWS biedt zijn vrijwilligers een mogelijkheid om in een gezellige sfeer en in goed overleg evenementen te organiseren. Tijdens deze evenementen wordt de lunch verzorgd, daarnaast beginnen we de dag altijd gezamenlijk en sluiten we ook gezamenlijk af.
  • Daarnaast zijn er een aantal vrijwilligersactiviteiten per jaar;
    - Zo nodigen we onze vrijwilligers tijdens de Sneekweek uit voor een gezellige avond samen en voor het slotfeest.
    - Eens in de twee jaar worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een gezamenlijk uitje.

Ook organiseren we in maart een vrijwilligers bijeenkomst voor de wedstrijdvrijwilligers. Deze geldt als start van het nieuwe seizoen.

  • Als een wedstrijdvrijwilliger zich een bepaald aantal evenementen per jaar voor de club inzet, wordt hem (of haar) clubkleding in bruikleen gegeven.
  • Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van de evenementen op hoog niveau blijft, streven we er naar dat iedere vrijwilliger bepaalde diploma’s heeft. De KWS faciliteert en betaald deze opleidingen voor haar vrijwilligers. Kijk voor meer informatie over vrijwilligers opleidingen hier.
  • Om te onderzoeken of er een ‘wederzijdse klik’ is, bieden we nieuwe vrijwilligers de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met ervaren vrijwilligers. Zo kan je ontdekken of en welke taken iets voor jou zijn, of je de groep vrijwilligers en de club je aanspreekt en kunnen wij bekijken of je geschikt bent.
Kws sneek wordt vrijwilliger 02
Back to top