Menu

Optimisten Squad KWS

Elke zondag

Optimist

locatie Sneekermeer

Beter wedstrijden zeilen in de optimist?

Wil jij een echte pro zeiler worden in de Optimist? Dan is de KWS Optimisten Squad echt iets voor jou. Samen met een hechte ploeg fanatieke zeilers en trainers ga je trainen elke zondag en aanvullend op de woensdag als je echt snel wilt groeien.

Trainers met een +

De trainingen voor de Optimisten Squad worden gegeven door gegeven door bewezen zeilers. Van voormalig Nederlandse Kampioenen tot Wereldkampioenen. Zeilers die vaak ook zelf in de Optimist hebben gescoord en hun passie en talent graag aan jou overdragen.

We trainen indien nodig op meerdere niveaus. Als je instroomt in de Optimisten Squad na CWO-3 en als er genoeg ruimte is maken we een passend schema.

Zeilcentrum De Roerkoning

Op het Starteiland aan het Sneekermeer hebben we uitstekende voorzieningen in ons eigen zeilcentrum ‘De Roerkoning’. Hier hebben we alle voorziening, zoals eigen kleedkamers, instructie lokalen, eigen les Optimisten en rescue / instructie boten.

In de Roerkoning is een dakterras met uitzicht over het meer en kantine waar de ouders heerlijk kunnen verblijven gedurende de training.

Kws cwo training 05

Voorjaar 2022

Training op Woensdag en Zondag.

  • Start 13 maart.
  • Laatste training 17 juli.
  • In totaal 20 trainingen prijs 450 euro.

Training op Zondag

  • Start 13 maart
  • Laatste training 17 juli.
  • In totaal 10 trainingen prijs 300 euro.

Wil je met je eigen boot varen dan krijg je 50 euro korting.

Wanneer je je eigen boot wilt stallen op het stallingsterrein naast de Roerkoning dan vraag je een stallingsplaats aan. Zie botenstalling.

Aanmelden voor de lessen via Manage2Sail Deelnemers

Als je voor het eerst meedoet op zondag

Hoe gaan de trainingen in zijn werk? In deze 3-delige vlog laat Anne-Britt zien hoe het er aan toe gaat als je aansluit bij de KWS Optimisten Squad.


In deel 2 traint ze nu ook mee op woensdag avond op het Sneekermeer en dat gaat niet helemaal zoals gepland.


Het starten gaat Anne-Britt al goed af, maar lukt het haar ook om een wedstrijd te winnen?

Andere interessante trainingen

Back to top