Menu

Gezellige afsluiting zeilseizoen tijdens Sluitingswedstrijden

Gezellige afsluiting zeilseizoen tijdens Sluitingswedstrijden

Gezellige afsluiting zeilseizoen tijdens Sluitingswedstrijden

Aankomend weekend (23 en 24 september) worden de Sluitingswedstrijden gevaren. Met de Sluitingswedstrijden is het zeilseizoen 2023 (bijna) afgelopen. De KWS en it Foarunder wil samen met jullie het zeilseizoen op een gezellige en actieve wijze afsluiten. Hiervoor wordt vrijdagavond de “Ik hou van Holland” quiz georganiseerd en zaterdagmiddag/-avond een borrel.

De “Ik hou van Holland” quiz, met veel watersport gerelateerde vragen, is vrijdagavond 22 september vanaf 21.00 uur in it Foarunder (inloop vanaf 20.30 uur). Alle deelnemers, vrijwilligers, KWS leden, toeschouwers en overige geïnteresseerden kunnen zich (in teams van 4 tot 6 personen) hiervoor opgeven via info@starteiland.com

Zaterdagmiddag/-avond organiseert de KWS in samenwerking met it Foarûnder op zaterdag 23 september vanaf 17.00 uur opnieuw een gezellige borrel voor alle zeilers, vrijwilligers, familie en andere zeilliefhebbers. De borrel is een mooie gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer bij te praten, de wedstrijden te evalueren, sterke verhalen met elkaar te delen en het seizoen af te sluiten.

De borrel start vanaf 17.00 uur in it Foarûnder. De exacte starttijd is uiteraard afhankelijk van het verloop van de zeilwedstrijden. De deelnemende zeilers krijgen als onderdeel van hun inschrijving twee consumptiemunten per persoon uitgereikt. De overige drankjes zijn voor eigen rekening. De muntjes zijn zaterdagmiddag tot 16.00 door de zeilers af te halen bij de Starttoren, het wedstrijdcentrum van de KWS.

it Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de borrel tegen een gereduceerde prijs een lekker hapje te eten. Er kan voor volwassenen worden gekozen uit:

  • halve Roast kip met Cajun kruiden;
  • gebakken heekfilet met mousseline, spinazie en witte wijn saus;
  • Fritatta met gegrilde groenten en tomatensaus.

De gerechten worden geserveerd met friet en salade per tafel. De kosten voor het eten bedragen € 22,50 per persoon. Kinderen kunnen kiezen uit frietjes met frikandel, kroket of kipnuggets. De kosten hiervan bedragen € 7,- per persoon. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 22 september via de volgende link te reserveren: https://ap.lc/LZ0gY. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

De KWS en it Foarûnder hopen jullie vrijdagavond 22 september en zaterdagmiddag/-avond 23 september te mogen ontmoeten om tijdens de activiteiten het seizoen gezellig af te sluiten.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top