Menu

Open huis tijdens Zomerwedstrijden

Open huis tijdens Zomerwedstrijden

Altijd al achter de schermen van de KWS willen kijken? En de KWS Starttoren willen bezichtigen? Dat is nu mogelijk.Open huis tijdens Zomerwedstrijden

Open huis

Aankomend weekend (22 en 23 juni) worden de Zomerwedstrijden gevaren. We organiseren zaterdag 22 juni van 15.30 – 17.00 uur een open huis in de Starttoren. Een aantal vrijwilligers staan dan klaar om jullie rond te leiden en al jullie vragen over de KWS en het vrijwilligerswerk bij de KWS te beantwoorden. Uiteraard staat er een hapje en drankje voor jullie klaar in de Starttoren. Afhankelijk van het verloop van de wedstrijden, is het dan ook mogelijk om het startschip te bezichtigen. Dus altijd al een keer een kijkje achter de schermen willen kijken? Kom dan zaterdag 22 juni tussen 15.30 en 17.00 uur langs.

Sneekweek 12 S Tart 12voetsjol photo by Skydrone Sloten web

Happy hour, buffet en jaarprijs

Aansluitend aan het open huis vindt er tussen 17.00 en 18.30 uur een ‘happy hour in it Foarûnder plaats (onder voorbehoud van weersomstandigheden en verloop van de wedstrijden). Dit voor alle KWS leden, deelnemers aan de Zomerwedstrijden, vrijwilligers, familie en andere zeilliefhebbers. Tijdens het ‘happy hour’ zetten wij ook de KWS leden in het zonnetje die in 2023 Nederlands, Europees of wereldkampioen zijn geworden. Daarnaast worden de KWS jaarprijzen over 2023 uitgereikt.

Tijdens het ‘happy hour’ geldt een korting van 50% op de kaartprijs van fris, wijn en bier. it Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de borrel tegen een gereduceerde prijs te genieten van een lekker barbecue buffet. Het barbecue buffet bestaat uit diverse soorten vlees, salades, stokbrood met smeersels en friet en mayonaise.

De kosten voor het barbecue buffet bedragen € 24,50 per persoon. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 12,50 per persoon. Kinderen kunnen hiervoor mee eten van de barbecue. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 21 juni via de volgende link te reserveren: Guestplan Booking Widget. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

Wij hopen jullie zaterdagmiddag 22 juni te mogen begroeten tijdens het open huis, ‘happy hour’, de jaarprijsuitreiking en het barbecue buffet.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top