Menu

Inschrijving geopend voor de 87e Sneekweek!

Inschrijving geopend voor de 87e Sneekweek!

De inschrijving voor de aankomende 87e Sneekweek is nu officieel geopend.

Inschrijving geopend voor de 87e Sneekweek!

Inschrijving Geopend voor de 87e Sneekweek!

De inschrijving voor de aankomende 87e Sneekweek is nu officieel geopend. Dit iconische zeilevenement biedt een ongeëvenaarde kans voor zeilers van alle niveaus om deel te nemen aan een week vol sportieve uitdagingen, gezelligheid en onvergetelijke momenten.

Bij de Koninklijke Watersportvereniging Sneek verwelkomen we elk jaar een diverse vloot deelnemers. Dit jaar richten we ons erop om nog meer zeilklassen op ons prachtige wedstrijdwater te zien, waaronder de IQ foil, RS Feva, SV14, FJ, FD, J22, Optimist en Splash.

Waarom je de 87e Sneekweek niet mag missen:

Competitie op topniveau: Daag jezelf uit en meet je krachten met zeilers van alle niveaus.
Gezellige sfeer: Geniet van de unieke ambiance op en rond het water, met tal van activiteiten en festiviteiten.
Onvergetelijke ervaringen: Creëer herinneringen die een leven lang meegaan, samen met je zeilvrienden en familie.

Dit jaar bieden we naast het reguliere wedstrijdprogramma voor verschillende klassen ook speciale evenementen. De Gossepalenbaan zal een hotspot zijn voor windsurfers, de Holland-Friesland teamwedstrijden Regenboog vinden plaats op zondag, en op maandagmiddag zijn er knock-out wedstrijden in de twaalfvoetsjol op de Gossepalenbaan, ter ere van het jubileum van de twaalfvoetsjol.

Schrijf je nu in!

Beleef de magie van de Sneekweek en schrijf je vandaag nog in via www.sneekweek.nl. De inschrijving is eenvoudig en snel te voltooien.

Of je nu een doorgewinterde deelnemer bent of voor het eerst mee wilt doen, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit fantastische evenement. Laten we samen van de 87e Sneekweek een groot succes maken!

Sneekweek 12 S Tart 12voetsjol photo by Skydrone Sloten web

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top