Menu

Gerlof van der Werf ontvangt zilveren verbondsspeld

Gerlof van der Werf ontvangt zilveren verbondsspeld

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van het Watersportverbond heeft Gerlof van der Werf een zilveren verbondsspeld ontvangen voor zijn inzet. Als KWS zijn wij daar uiterst trots op.

Gerlof van der Werf ontvangt zilveren verbondsspeld

Het Watersportverbond over Gerlof

Gerlof van der Werf is al jaren zeer betrokken in de zeilsport. Natuurlijk voor de onnoemelijk veel activiteiten onder andere bij de KWS en voor het G-zeilen, waarvoor anderen Gerlof reeds voor onderscheiden hebben in de vorm van de Maastrofee, KWS-erelid en door de koning als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De afgelopen jaren heeft Gerlof zich ook met veel energie ingezet voor de wedstrijdzeilsport in Nederland in het algemeen.

Nadat een nieuw bestuurslid wedstrijdsport 6 jaar geleden aangesteld was, werd al snel vanuit meerdere kanten geadviseerd om Gerlof te vragen mee te denken en te verbinden. Want dat is wat onze wedstrijdzeilsport naast structuur en richting voornamelijk nodig heeft, begrip en verbinding tussen de verschillende klasse organisaties, verenigingen en officials om zo veel mogelijk zeilers en surfers met plezier wedstrijden te laten varen.

In verschillende fasen van het platform wedstrijdsport heeft Gerlof de afgelopen jaren vele uren vanuit Sneek overal in het land gesproken en soms ook bemiddeld met verschillende geledingen van de zeilsport. Meestal plezierige gesprekken en soms ook een beetje moeizaam. Samen met andere platformleden heeft Gerlof mooie stappen gemaakt in het verder brengen van de zeilsport door te verbinden. Bij het Watersportverbond heeft Gerlof aangegeven "dat het mooi is geweest en anderen het stokje over mogen nemen".

Het Watersportverbond bedankt Gerlof van der Werf voor al zijn tijd en energie gedurende de afgelopen jaren en wil dit graag onderstrepen met het geven van een zilveren verbondsspeld.

Impressie watersport jaar 2023

Benieuwd wat er zoal besproken wordt tijdens de ALV. Bekijk dan dit jaaroverzicht voor een impressie van alle items.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top