Menu

Aftersail tijdens Openingswedstrijden

Aftersail tijdens Openingswedstrijden

Op 15 en 16 april organiseert de KWS de Openingswedstrijden. Tijdens dit evenement organiseert de KWS in samenwerking met de nieuwe uitbaters van It Foarûnder (Evert-Jan en Christel) op zaterdag 15 april een gezellige aftersail voor alle zeilers, familie en andere zeilliefhebbers. De aftersail is een mooie gelegenheid om, na de winterstop, in een gezellige en informele sfeer bij te praten en de wedstrijden te evalueren. De aftersail vindt plaats in It Foarûnder start vanaf 16.30 uur. Dit is uiteraard afhankelijk van het verloop van de zeilwedstrijden.

Voor alle zeilers liggen (als onderdeel van de inschrijving) twee consumptiemunten per persoon klaar op het wedstrijdcentrum die je op kunt halen bij het aanmelden op zaterdag. (De muntjes zijn op zaterdag vanaf een uur of 9.00 tot 16.00 u door de zeilers af te halen bij het wedstrijdcentrum van de KWS).

It Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de aftersail tegen een gereduceerde prijs een lekker hapje te eten. Er kan worden gekozen uit:

  • Halve Roast kip met Cajun kruiden;
  • Fish and Chips met remoulade saus;
  • Fregula risotto met asperge, gepocheerd ei en hollandaisesaus.

De gerechten worden per tafel geserveerd met friet en salade. De kosten voor de gerechten bedragen € 22,50 per persoon. Voor kinderen t/m 12 jaar is er keuze uit een kroket, frikandel of kipnuggets (geserveerd met friet) voor € 7,- per persoon.

Wil je gebruik maken van het diner tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 14 april via deze link te reserveren.

De KWS en It Foarûnder hopen jullie zaterdagmiddag 15 april allemaal te mogen ontmoeten tijdens de aftersail en het diner.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top