Menu

Vacature havenmeester

Vacature havenmeester

Wordt jij gastheer op ons mooie Starteiland?

Stichting Skarsweagen is op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker voor de part-time functie van havenmeester en facilitair beheerder op het Starteiland Sneekermeer.

FUNCTIEPROFIEL part-time HAVENMEESTER/ FACILITAIR BEHEERDER

Stichting Skarsweagen is belast met het beheer van de havens en openbare ruimte van het Starteiland Sneekermeer.

Stichting Skarsweagen is op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker voor de part-time functie van havenmeester en facilitair beheerder op het Starteiland Sneekermeer.

Gastheerschap en vriendelijke, correcte dienstverlening staan hoog in het vaandel.
Havenmeester/ facilitair beheerder zal samen met de reeds aangestelde havenmeester de gastheer zijn op het Starteiland en ervoor moeten zorgen, dat het Starteiland er piekfijn uitziet en uitnodigt om van de aangeboden voorzieningen gebruik te maken.

De aan te trekken havenmeester/facilitair beheerder zal, onder leiding van de directie van Stichting Skarsweagen, zelfstandig moeten werken, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en beheertaken vervullen een en ander in overleg met de huidige havenmeester.
Havenmeester/ facilitair beheerder vervangt de havenmeester tijdens diens afwezigheid.

Daarnaast heeft Havenmeester/ facilitair beheerder de taak om tijdens jeugdtrainingen als facilitair beheerder van het trainingscentrum “Roerkoning” te fungeren. Dit houdt in dat Havenmeester/ facilitair beheerder tijdens jeugdtrainingen aanwezig is om onder leiding van het verantwoordelijke bestuurslid sectie Jeugdopleiding en Trainingen als walcoördinator te assisteren bij alle voorkomende taken rondom zeilers en verenigings(jeugd)boten van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek ( KWS).
Daarbij hoort ook het tijdig openen en sluiten van het centrum, het schoonhouden van het trainingscentrum, contact met de gebruikers, en het zorgen dat de huisregels worden nageleefd. De part-time havenmeester/beheerder valt primair onder de verantwoording van en rapporteert aan de directie van Stichting Skarsweagen. Voor KWS-trainingen en activiteiten van het trainingscentrum krijgt hij zijn instructies van de voorzitter van de sectie Jeugdopleiding en Trainingen

De omvang van de bovengenoemde seizoensgebonden werkzaamheden ( begin mei tot eind oktober ) is gebudgetteerd op 400 uren. Met op de dinsdagen de uitvoering van beheertaken en op woensdagen ( van 16.30 tot 22.00 uur) en facultatief zondag ( 09.00- 17.00 uur) de trainingsdagen.
In de periode van eind juli tot en met de Sneekweek is dagelijkse aanwezigheid gewenst.

Afwijkingen in het dienstrooster zijn mogelijk, mits afstemming plaats vindt op de werkzaamheden van de aangestelde havenmeester en na goedkeuring van de directie van Stichting Skarsweagen.

De part-time havenmeester/ facilitair beheerder beschikt over:

  • Opleiding MBO-3, Vaarbewijs I, EHBO- en BHV-diploma
  • Opleiding/ervaring in de (zeil)wedstrijdsport
  • Goede contactuele eigenschappen, goede omgang met jeugd
  • Ervaring met vrijwilligersorganisaties, affiniteit met watersport en watersportverenigingen

Informatie en sollicitaties:

Karst Doevendans ( directeur)
doevendans@skarsweagen.nl
06-54902565

Starteiland drone Dirk van der Meer

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top