Menu

Stormbaan en ‘after sail’ tijdens Zomerwedstrijden

Stormbaan en ‘after sail’ tijdens Zomerwedstrijden

Aankomend weekend (24 en 25 juni) worden de Zomerwedstrijden gevaren. De KWS organiseert, na het grote succes van de ‘after sail’ tijdens de Openingswedstrijden, in samenwerking met it Foarûnder op zaterdag 24 juni vanaf 17.00 uur opnieuw een ‘after sail’ voor alle zeilers, familie en andere zeilliefhebbers. De ‘after sail’ is een mooie gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer bij te praten, de wedstrijden te evalueren en sterke verhalen met elkaar te delen. Tijdens deze editie van de ‘after sail’ zetten wij ook de KWS leden in het zonnetje die in 2022 Nederlands, Europees of wereldkampioen zijn geworden. Daarnaast worden de KWS jaarprijzen over 2022 uitgereikt.

De ‘after sail’ start vanaf 17.00 uur in it Foarûnder. De exacte starttijd is uiteraard afhankelijk van het verloop van de zeilwedstrijden. De deelnemende volwassen zeilers krijgen als onderdeel van hun inschrijving twee consumptiemunten per persoon uitgereikt bij aanmelding bij de Starttoren op zaterdagmorgen. De overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Voor de jeugdzeilers hebben we deze keer een leuke activiteit geregeld. Jullie kunnen vanaf 17.00 uur gebruik maken van een uitdagende stormbaan die nabij it Foarunder wordt opgesteld. Voor alle jeugdzeilers ligt er 1 munt per persoon op de Starttoren klaar. Deze consumptiemunt kan worden ingeleverd bij it Foarunder voor een lekkere ijsco om zo bij te komen na alle inspanningen op de stormbaan.

De muntjes voor volwassen en jeugdzeilers zijn zaterdagmiddag tot 16.00 door de zeilers af te halen bij de Starttoren, het wedstrijdcentrum van de KWS.

it Foarûnder biedt de deelnemers van de Zomerwedstrijden aan om aansluitend aan de ‘after sail’ tegen een gereduceerde prijs gebruik te maken van een diner buffet. Het buffet bestaat uit vlees van de barbecue, diverse salades, stokbrood met smeersels en friet met mayonaise.

De kosten voor het eten bedragen € 23,50 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen mee-eten voor € 12,50 per persoon. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 23 juni via de volgende link te reserveren: https://ap.lc/pEjAW. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

De KWS en it Foarûnder hopen jullie zaterdagmiddag 24 juni allemaal te mogen ontmoeten tijdens de ‘after sail’, de jaarprijsuitreiking en het diner.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top