Menu

Vrijwilliger, wij hebben je NÚ nodig!

Vrijwilliger, wij hebben je NÚ nodig!

Bij het organiseren van een evenement als de Sneekweek of een Wereldkampioenschap komt veel kijken. In het geval van de nu aankomende Wereldkampioenschappen voor de 2.4mR -en de Ynglingklasse starten de voorbereidingen al drie jaar voordat er uiteindelijk gezeild kan worden. De KWS is er dan ook bijzonder trots op dat zij de capaciteit heeft om een dergelijke organisatie, naast haar grote, jaarlijks terugkerende topevenementen, ter hand te kunnen nemen.

Om evenementen uiteindelijk tot een succes te kunnen brengen zijn vrijwilligers nodig die zich inzetten om de wedstrijden op een topmanier op het water vorm te geven. Het gaat om vrijwilligers die meekijken met de ogen van een wedstrijdzeiler vanaf het startschip of een rubberboot, hulp verlenen aan zeilers in nood, de uitslagen verwerken, informatie verstrekken of plaatsnemen in de jury. Voor al deze en nog meer rollen in een wedstrijdcomité is de KWS voortdurend op zoek naar uitbreiding van het team.

Dus, wedstrijdzeilers, ouders van wedstrijdzeilers en andere wedstrijdzeil-enthousiasten, schroom niet en sluit je aan! Ga mee in het comité en help de vereniging om wedstrijden te kunnen blijven organiseren!

Nu met spoed gezocht:

Vrijwilligers om in het comité van (één of) beide Wereldkampioenschappen en de Sneekweek te komen versterken.

Wat vragen wij:

  • Ervaring met wedstrijdzeilen (direct of indirect);
  • Geen must, maar wel handig: het kunnen varen met een Rib en het bezit van een vaarbewijs.

Wat bieden wij:

  • Intensieve betrokkenheid bij het wedstrijdzeilen
  • Ervaring opdoen, wat bij eigen wedstrijden voordeel geeft
  • Gezelligheid en saamhorigheid
  • En, niet onbelangrijk, een natje en een droogje tijdens de wedstrijddag.

Ben je beschikbaar van 2 t/m 7 juli en/of van 16 t/m 22 juli en/of van 5 t/m 10 augustus, kom ons dan helpen. Voor directe informatie en aanmelding kun je bellen met Beer van Arem (06-21896261), kom langs bij de Starttoren voor een kennismaking of kijk hier voor meer informatie over de taken en bijgaande mailadressen.

Uiteraard ben je ook welkom als vrijwilliger op de andere evenementen van KWS. Schroom dus niet!

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top