Menu

Uitreiking KWS Hoofdprijs 2016

Uitreiking KWS Hoofdprijs 2016

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke

Watersportvereniging Sneek werd gisteren door de voorzitter ook de KWS Hoofdprijs 2016 uitgereikt. Deze hoofdprijs wordt traditiegetrouw uitgereikt aan een persoon of instelling die een belangrijke rol speelt in het welslagen van de Sneekweek, zonder dat hij of zij deel uitmaakt van de organisatie van de Sneekweek op en aan het Sneekermeer.

Het bestuur kende de hoofdprijs, het wel bekende wandbord, toe aan Folkert Poiesz uit Sneek. Gedurende vele jaren was Folkert omroeper van de Vlootschouw. Tien jaar voorzag hij de vlootschouw van commentaar vanaf de Oppenhuizerbrug. En de laatste 2 jaar deed hij dat vanaf de Kolk.

Eerder werd deze prijs uitgereikt aan: Blauhûster Dakkapel, Onder de Linden, De Loodsboot,Hoofdsponsor Sonnema, Restaurant Bonnema, Bemanning Reddingsboot Prins Hendrik, Leo en Martha Poiesz, Gemeente Sneek, Hoofdsponsor Land Rover, Piet Paulusma, Klik & Co Mediaproducties, Harald Schutz en AfkeTiersma van De Kajuit, Hotel Café Restaurant Hanenburg, Stand-by klassenorganisaties Boudewijn van der Werf (SKON ), de heren Bert van Kalteren, Peter van der Meeren en Sjoerd Stienstra van de schrijvende Friese Pers tijdens de Sneekweek, Wim Haze, Tonnie Postma, Landustrie, Friso, Ambulanceboot, Poiesz Supermarkten en Ane Silvius.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top