Menu

TVM verzekeringen nieuwe sponsor KWS

TVM verzekeringen nieuwe sponsor KWS

Met ingang van mei 2018 is TVM verzekeringen trotse sponsor van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek

“En daar zijn we zeer content mee,” aldus Hendrik de Jonge, directeur afdeling Scheepvaart bij TVM verzekeringen. “Voor degenen die ons niet kennen, TVM is een coöperatie en we werken voor onze leden en klanten in transport, logistiek, binnenvaart én de pleziervaart. Ons hoofdkantoor zit in Hoogeveen, we werken internationaal.

Waarom sponsor van de KWS?
“TVM is van oorsprong (opgericht in 1962) met name bekend als verzekeraar van wegtransport. Al een aantal jaren zijn we ook dé specialist als het gaat om het verzekeren van binnenvaartschepen en pleziervaart. Met het sponsorschap van de KWS kunnen we TVM aan een zeer actieve vereniging verbinden en daarbij als TVM ook meer zichtbaarheid realiseren. Veel van onze klanten zijn actieve watersporters, of het nu met een motorboot is, of een zeilboot waarmee recreatief wordt gezeild of aan wedstrijden wordt meegedaan. Deze samenwerking biedt verder mooie mogelijkheden om onze klanten in de watersportomgeving van bijvoorbeeld de Sneekweek te treffen.

In de samenwerking met de KWS kunnen we elkaar ook verder versterken. Bijvoorbeeld als het gaat om de jeugd enthousiast te maken voor de zeilsport, en aandacht met elkaar te hebben voor veiligheid op het water. Kortom, het wordt een mooie zomer, op het water én op het Starteiland, of een van de andere wedstrijdlocaties waar de KWS actief ”, aldus Hendrik de Jonge.

De officiële ondertekening van het sponsorcontract vindt binnenkort plaats.

Meer weten over TVM verzekeringen? Kijk op tvm.nl/scheepvaart.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top