Menu

Trainingen van start onder zomerse omstandigheden

Trainingen van start onder zomerse omstandigheden

Nog maar 6 weken geleden stonden we nog op de schaats maar afgelopen week werden onder zomerse omstandigheden van soms 25 graden en meer de eerste trainingen gehouden.

Zaterdag 14 april was de zwembadtraining (zie foto's) voor de Optimist jeugd.

En op maandagavond beten de dames op het Sneekermeer het spits af in de Laser.

Met eerst wat gespannen gezichten, want ja vaak staan de dames hun kinderen uit te zwaaien, of was het al een tijdje geleden. Een prima zeilbaar windje en blije gezichten die van het water kwamen is waarvoor we het met z'n allen doen!

Met uitzonderlijk mooi weer, maar met een wind die wat te wensen overliet, werd woensdagavond de eerste trainingen voor de jeugd gehouden. Een hele mooie eerste KWS woensdagavondtraining om mee te beginnen! Door de hoge temperatuur kon er meteen ook al een watergevecht ingezet worden.

We zijn van start gegaan met de Optimist, Flits en Laser. Ook Stichting Aangepast Zeilen Sneek / KWS had haar eerste training. De trainers hadden er zin in en ook de ouders waren behulpzaam met het helpen om het materiaal van A naar water te verplaatsen. In de Roerkoning kon iedereen weer terecht voor een kopje koffie en een versnapering. Een goede start kunnen we wel stellen!

Op donderdag gingen de volwassen gevorderde Laserzeilers voor het eerst het water op. Ook daarbij liet de wind te wensen over maar met 25 graden was het ook voor hen een mooie start van het seizoen.

Hebben we je bij deze aangestoken om ook weer eens in een boot te stappen of lijkt het je leuk om training te geven? Er zijn nog een paar Lasers onbemand en we zoeken nog een trainer voor de solo!

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top