Menu

Gezellige borrel en daghap tijdens Openingswedstrijden

Gezellige borrel en daghap tijdens Openingswedstrijden

Aankomend weekend (20 en 21 april) worden de Openingswedstrijden gevaren. Traditioneel de aftrap van het zeilseizoen op het Sneekermeer. De KWS en it Foarunder willen na het grote succes van de borrels tijdens de KWS Clubwedstrijden afgelopen jaar, samen met jullie het zeilseizoen op een gezellige wijze aftrappen.

De KWS en it Foarûnder organiseren daarom op zaterdag 20 april tussen 16.30 en 18.00 uur een ‘happy hour and a half’. Dit voor alle deelnemers, KWS leden, vrijwilligers, familie en andere zeilliefhebbers. De borrel is een mooie gelegenheid om, na de winterstop, in een gezellige en informele sfeer bij te praten en de wedstrijden te evalueren en sterke verhalen met elkaar te delen.

De borrel start vanaf 16.30 uur in it Foarûnder (onder voorbehoud van weersomstandigheden en verloop van de zeilwedstrijden). In tegenstelling tot afgelopen jaar worden er geen muntjes uitgereikt, maar geldt tijdens de ‘happy hour and half’ een korting van 50% op de kaartprijs van fris, wijn en bier.

it Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de borrel tegen een gereduceerde prijs een lekker hapje te eten. Er kan voor volwassenen worden gekozen uit:

  • Saté met atjar en kroepoek
  • Fish and Chips met remoulade saus
  • Quiche met groene asperges en shiitake
  • Runderburger met Pulled Pork (kan ook vegetarisch)

De gerechten worden per tafel geserveerd met friet en salade. De kosten voor het eten bedragen € 21,- per persoon. Kinderen kunnen kiezen uit frietjes met frikandel, kroket of kipnuggets. De kosten hiervan bedragen € 8,- per persoon. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 19 april via de volgende link te reserveren: https://widget.guestplan.com/?id=DpKKHKg03774b4012aa873d05cfb7ea0c6ebfc1c82792f78&locale=nl. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

De KWS en it Foarûnder hopen jullie zaterdagmiddag/-avond 20 april te mogen begroeten om gezamenlijk het zeilseizoen af te trappen tijdens de gezellige borrel en het diner.Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top