Menu

RS Feva proberen?

RS Feva proberen?

Vaar je wedstrijden in de Optimist of Flits en zit je te denken aan een overstap naar een andere klasse? Wordt het een 1-persoons boot (Splash, Laser) of wil je 2-persoons? Op vrijdag 9 juni kun je kennismaken met de RS Feva.

In een middag en een avond ga je het water op en kun je beide posities aan boord uitproberen. De trainer geeft je de belangrijkste tips om de boot onder controle te krijgen en na een paar uur varen heb je al een beter idee of de boot bij je past. Daarnaast vertellen we over het wedstrijdcircuit, het gebruik van de KWS-RS Feva’s, het ‘karakter’ van klasse, waar je kunt trainen, wat het kost en hoe je na de RS Feva weer door kunt naar een volgende klasse. Als je al iemand in gedachten hebt kun je meedoen met diegene met wie je misschien wel een team wilt vormen. Je kunt dan niet alleen de boot maar ook elkaar ‘uitproberen’. Hier vind je meer informatie over het totale RS Feva programma.

Wanneer:

Vrijdag 9 juni van 16:00 tot 21:00 uur

Plaats:

Starteiland Sneekermeer, Trainingscentrum ‘De Roerkoning’

Leeftijd/ gewicht:

Vanaf 13 jaar/ minimaal 45 kg

Eigen bijdrage:

€ 15,-

Aanmelden uiterlijk:

Zondag 4 juni, er zijn 6 plaatsen beschikbaar

Aanmelden via:

koen.vanesch@kws-sneek.nl, o.v.v. naam, tel. nr., leeftijd en lichaamsgewicht. Als je wilt varen met een eventueel toekomstige teamgenoot, vermeld ook zijn/ haar naam.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top