Menu

Nieuwe wedstrijdleiding Sneekweek

Nieuwe wedstrijdleiding Sneekweek

Eind november werden wij opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Beer van Arem, lid van de Sectie Wedstrijdzeilen en wedstrijdeider van de Sneekweek.

Het nieuwe zeilseizoen staat voor de deur en ondanks dit enorme verlies moeten wij verder! Het doet ons genoegen te kunnen meedelen dat wij voor de Sneekweek een nieuwe wedstrijdleiding hebben! Don van Arem, de zoon van Beer en de 2 “protegés” van Beer Hidde-Jan Haven en Auke van der Werf hebben aangegeven deze taak nu graag als driemanschap te willen gaan doen. Zowel Auke als Hidde-Jan hebben al een aantal Sneekweken op de achtergrond meegedraaid en zijn beide inmiddels nationaal erkend wedstrijdleider, waarbij Auke nu de officiële wedstrijdleider van de Sneekweek zal worden. Hidde-Jan wordt assistent wedstrijdleider. Don zal de komende Sneekweek in “opleiding” gaan! Daarbij zal Auke toetreden tot de Sectie Wedstrijdzeilen.

Zowel het KWS-bestuur als de Sectie Wedstrijdzeilen zijn erg blij, dat hiermee de wedstrijdleiding van ons grootste evenement voor de komende jaren is gewaarborgd. Wij wensen de drie mannen veel plezier in hun nieuwe functies! “Zonder plezier, geen succes”.

Daarnaast hebben wij van een groot aantal ervaren comitéleden al de toezegging gekregen dat ze ook dit jaar weer bij de Sneekweek aanwezig zullen zijn. Ook hun steun zullen wij en het nieuwe driemanschap hard nodig hebben! Top dat een ieder zich weer wil inzetten om er een super Sneekweek van te maken.

Namens de Sectie Wedstrijdzeilen,

Afke de Goede

Voorzitter

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top