Menu

KWS Winterprogramma 2015/2016

KWS Winterprogramma 2015/2016

Op 29 oktober start de KWS met het winterprogramma.

Het is weer een gevarieerd programma geworden, met voor elk wat wils. Natuurlijk staan ook de vaste onderdelen zoals regelclinics, cursus Vaarbewijs 1 en 2 en cursus Marifoon Basiscertificaat weer op het programma.

We beginnen op 29 oktober met een interessante lezing: Schade, hoe zit dat? door Schade-expert Dirk van der Zee.

Op 26 november komen Eize Hoekstra en Eric van Staten vertellen over zeilfotografie en -media.

Op 28 januari vervolgen we met een lezing over Navigatie en communicatie aan boord, door Henk-Jan Westers en op 25 februari komt Vripack vertellen over 'Engineering Fantasies’.

De avonden in De Kajuit beginnen om 20.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Op dinsdag 29 maart sluiten we het winterprogramma af met een workshop 'Koken aan boord, maar dan net even anders' bij Lokaal 55.

Voor de regelliefhebbers en de wedstrijdcomité leden organiseren we deze winter 5 regelavonden waarbij wordt ingegaan op diverse aspecten van de regels voor wedstijdzeilen en de wedstrijdorganisatie. De eerste regelavond is op 17 november door Karel Lantermans over het onderwerp: 'Officials door de ogen van een Coach'. Daarna volgt elke 3e dinsdag van de maand een regelavond.

Via Auke Drost wordt de mogelijkheid geboden om deze winter de cursussen Vaarbewijs 1 en 2 en Marifoon Basiscertificaat te volgen. De Cursus Vaarbewijs 1 start op woensdag 4 november. De cursus Marifoon basiscertificaat start in januari.

Voor de sportievelingen is er op dinsdag 15 december de workshop Fitter= Sneller over fysieke training voor wedstrijdzeilers. De locatie hiervoor is Optisport Health Club.

Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op onze website in de agenda of via het menu ACTIVITEITEN. Daar is ook de informatie te vinden over hoe je je voor een activiteit kunt aanmelden.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top