Menu

KWS Hoofdprijs 2017 voor Eize Hoekstra

KWS Hoofdprijs 2017 voor Eize Hoekstra

Sneek – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Watersportvereniging Sneek werd gisteravond door de voorzitter ook de KWS Hoofdprijs 2017 uitgereikt. Deze hoofdprijs wordt traditiegetrouw uitgereikt aan een persoon of instelling die een belangrijke rol speelt in het welslagen van de Sneekweek, zonder dat hij of zij deel uitmaakt van de organisatie van de Sneekweek op en aan het Sneekermeer.

Het bestuur kende de hoofdprijs, het wel bekende wandbord, toe aan Eize Hoekstra. Hij fotografeert bij bijna alle KWS evenementen, de Sneekweek van 2010 (de 75e) was zijn eerste vanaf de ‘andere’ kant.

Vanaf die Sneekweek heeft hij in de feestcommissie gezeten, met als belangrijkste taak de foto’s die worden gebruikt in de presentaties van de prijsuitreiking.

Tegenwoordig maakt hij ook de Sneekweek foto’s voor de Leeuwarder Courant en is onderdeel van het media team, dat de afgelopen jaren een steeds grotere rol heeft gekregen en groter is geworden.

Eerder werd deze prijs uitgereikt aan: Blauhûster Dakkapel, Onder de Linden, De Loodsboot, Hoofdsponsor Sonnema, Restaurant Bonnema, Bemanning Reddingsboot Prins Hendrik, Leo en Martha Poiesz, Gemeente Sneek, Hoofdsponsor Land Rover, Piet Paulusma, Klik & Co Mediaproducties, Harald Schutz en Afke Tiersma van De Kajuit, Hotel Café Restaurant Hanenburg, Stand-by klassenorganisaties Boudewijn van der Werf (SKON ), de heren Bert van Kalteren, Peter van der Meeren en Sjoerd Stienstra van de schrijvende Friese Pers tijdens de Sneekweek, Wim Haze, Tonnie Postma, Landustrie, Friso, Ambulanceboot, Poiesz Supermarkten, Ane Silvius en Folkert Poiesz.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top