Menu

KWS Eredivisie Team zoekt hulp!

KWS Eredivisie Team zoekt hulp!

Het Eredivisie team bestaat komende jaren niet alleen uit de zeilers. We willen graag meer KWS-leden actief bij het Eredivisie Zeilen betrekken en gebruik maken van allerlei expertises die we als vereniging in huis hebben. Denk aan logistieke hulp, hulp bij PR (facebook, website, contact kranten), opzet van sponsoractiviteiten en ook zeiltechnische hulp. Zodat we deze nieuwe vorm van wedstrijdzeilen voor het (KWS-)publiek, sponsors en de jeugd nog meer kunnen laten leven.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij één van bovenstaande activiteiten of heb je andere ideeën waar je aan kan bijdragen. We horen het graag! Alle hulp en enthousiasme is meer dan welkom. Als je je wilt aanmelden of als je verdere vragen hebt dan kan je contact opnemen met Floor of Koen.

Kijk in de bijlage naar hoe je je aan kunt melden. Schroom niet om contact op te nemen als je twijfels hebt of dit wel iets voor je is. Ook als je andere vragen, opmerkingen of suggesties hebt, neem contact op met Floor Otte-De Vries (floortjedev@gmail.com) of Koen van Esch (koen.vanesch@kws-sneek.nl).

KWS in Eredivisie Zeilen 2017 v2.pptx.pdf

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top