Menu

Inschrijven voor trainingen geopend!

Inschrijven voor trainingen geopend!

De KWS-trainingskalender was al een tijdje bekend, vanaf nu is inschrijven voor de trainingen ook mogelijk. Ga daarvoor naar INSCHRIJVEN in het menu TRAININGEN.

We hebben nieuwe inschrijfformulieren die een stuk gebruiksvriendelijker zijn. Belangrijke verandering is dat je nu eerst inlogt met je bestaande KWS-account waarmee je ook voor de wedstrijden kunt inschrijven. Daarna kies je het inschrijfformulier van de training die je wilt volgen. Betalen gaat nu direct met iDEAL of creditcard.

Heb je zelf een account, maar wil je een kind inschrijven voor een training? Voeg dan eerst een of meerdere kinderen toe aan je eigen profiel door (na inloggen) te kiezen voor de optie toevoegen van extra deelnemers in dit account

Heb je nog geen account? maak dan eerst een nieuw account aan. Je vult dan eerst je persoonsgegevens in en kunt daarna meteen inschrijven voor de trainingen via de bovengenoemde link.


Het helpt ons enorm met de organisatie wanneer je je voor 20 maart aanmeldt voor de avondtrainingen. We kijken uit naar de inschrijvingen!

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top