Menu

Camperplaatsen

Camperplaatsen

Met ingang van het seizoen 2019 zijn op het Starteiland 10 camperplaatsen beschikbaar, inclusief stroom- en watervoorziening. Deze voorzieningen zijn uitsluitend beschikbaar voor deelnemers tijdens KWS-evenementen.
Reserveren is mogelijk via de havenmeester.

Op het eiland is het voor deelnemers aan wedstrijdseries en trainingen tevens toegestaan om te kamperen.

Tarieven

De kampeertarieven 2021 voor campers en tenten zijn:

  • Campers zijn per overnachting stageld verschuldigd van € 21,00 per camper en € 2,50 per persoon. Dit kan worden afgerekend bij de havenmeester. Bij de afrekening van kampeergelden is legitimatie verplicht.
    Voor de overzet (retour) van de camper met de pont wordt € 10,00 gerekend en € 2,00 per passagier.
  • Kampeerders zijn per tent en per overnachting stageld verschuldigd van € 10,00 per tent en € 2,50 per persoon. Bij de afrekening van kampeergelden is legitimatie verplicht.
  • voor niet-ingezetenen van de gemeente Súdwest-Fryslân worden ligplaats- en kampeertarieven verhoogd met watertoeristenbelasting (bedrag voor 2021 €1,25 p.p. per nacht.)

Havenreglement

Voor het Starteiland en de passantenhavens op het Starteiland Sneekermeer is het Havenreglement Starteiland Sneekermeer van toepassing.

Kampeerabonnementen

Voor camperplaatsen is géén abonnement mogelijk!

Kampeerabonnementen voor tenten worden door de havenmeester uitgegeven.

Uitsluitend KWS-leden (donateurs en jeugdleden uitgesloten) komen in aanmerking voor een kampeerabonnement voor het gehele seizoen. Abonnementen zijn strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en gebonden aan overnachting van de abonnementhouder.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top