Menu

Borrel, BBQ en KWS jaarprijzen tijdens Zomerwedstrijden

Borrel, BBQ en KWS jaarprijzen tijdens Zomerwedstrijden

Aankomend weekend (22 en 23 juni) worden de Zomerwedstrijden gevaren. De KWS organiseert in samenwerking met it Foarûnder, na het grote succes van het ‘happy hour’ tijdens de Openingswedstrijden, op zaterdag 22 juni tussen 17.00 en 18.30 uur wederom een ‘happy hour’. Dit voor alle KWS leden, deelnemers aan de Zomerwedstrijden, vrijwilligers, familie en andere zeilliefhebbers.

Borrel, BBQ en KWS jaarprijzen tijdens Zomerwedstrijden

Huldiging tijdens happy hour

Het ‘happy hour’ is een mooie gelegenheid om in een gezellige en informele sfeer bij te praten, de wedstrijden te evalueren en sterke verhalen met elkaar te delen. Tijdens het ‘happy hour’ zetten wij ook de KWS leden in het zonnetje die in 2023 Nederlands, Europees of wereldkampioen zijn geworden. Daarnaast worden de KWS jaarprijzen over 2023 uitgereikt.

De borrel start vanaf 17.00 uur in it Foarûnder (onder voorbehoud van weersomstandigheden en verloop van de zeilwedstrijden). Tijdens het ‘happy hour’ geldt een korting van 50% op de kaartprijs van fris, wijn en bier. it Foarûnder biedt alle aanwezigen aan om aansluitend aan de borrel tegen een gereduceerde prijs te genieten van een lekker barbecue buffet. Het barbecue buffet bestaat uit diverse soorten vlees, salades, stokbrood met smeersels en friet en mayonaise.

Aanmelden buffet

De kosten voor het barbecue buffet bedragen € 24,50 per persoon. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 12,50 per persoon. Kinderen kunnen hiervoor mee eten van de barbecue. Wil je gebruik maken van het diner buffet tegen de gereduceerde prijs? Dan vragen we je om uiterlijk vrijdag 21 juni via de volgende link te reserveren: Guestplan Booking Widget. Het verzoek is om bij de reservering in het notitieveld aan te geven hoeveel kinderen er komen.

De KWS en it Foarûnder hopen jullie zaterdagmiddag/-avond 22 juni te mogen begroeten tijdens het ‘happy hour’, de jaarprijsuitreiking en het barbecue buffet.

Andere interessante nieuwsartikelen

Back to top