iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Botenstalling

Bij de “Roerkoning” is een uitgebreid omheind stallingsterrein aanwezig en twee afdakken, waar boten kunnen worden gestald. In “De Kûp” worden materialen en gereedschappen opgeslagen om de verenigingsboten te onderhouden.

Het aanvragen van een plaats in de botenstalling is mogelijk voor  leden van de KWS via het aanvraagformulier. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst toegewezen.

 

De zomerstalling was in 2017 nagenoeg vol bezet. Daarom is besloten om in 2018 alleen stalling toe te wijzen aan wedstrijdboten, die aan de trainingen en/of wedstrijden van de KWS in 2018 daadwerkelijk deelnemen.

Stalling is alleen mogelijk in de periode vanaf 16 maart tot 22 oktober. Op 24 oktober dient het stallingsterrein geheel ontruimd te zijn. Winterstalling is niet mogelijk. In de wintermaanden is de overdekte stalling volledig in gebruik voor de rubberboten en wedstrijdboten van de KWS en materieel van Skars.

Stalling onder afdak is alleen bedoeld voor jeugdboten. Zoals ieder jaar worden aanvragen in volgorde van binnenkomst toegewezen, hout gaat voor polyester.

 

Tarieven:

 

Open stalling

(enkeltarief)

Onder afdak

(dubbel tarief)

Optimist: € 30,00 € 60,00
Flits: € 60,00 € 120,00
Splash, Vaurien, Laser, RS-Feva:  € 60,00 niet mogelijk
Schakel: € 90,00 niet mogelijk