iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Botenstalling

Bij de “Roerkoning” is een uitgebreid omheind stallingsterrein aanwezig en twee afdakken, waar boten kunnen worden gestald. In “De Kûp” worden materialen en gereedschappen opgeslagen om de verenigingsboten te onderhouden.

Het aanvragen van een plaats in de botenstalling is tot 1 april mogelijk voor leden van de KWS via het aanvraagformulier (Inloggen alleen voor leden. Kies "Wachtwoord vergeten?" indien je je wachtwoord niet meer weet). 

 

De zomerstalling was vorig jaar vol bezet. Daarom wordt alleen stalling toegewezen aan wedstrijdboten, die aan de trainingen en wedstrijden van de KWS in 2020 daadwerkelijk deelnemen.

Stalling onder afdak is alleen bedoeld voor jeugdboten. Zoals ieder jaar worden aanvragen in volgorde van binnenkomst toegewezen, hout gaat voor polyester.

 

Stalling is alleen mogelijk in de periode vanaf 28 maart tot 19 oktober. Op 19 oktober dient het stallingsterrein geheel ontruimd te zijn. Winterstalling is niet toegestaan. In de wintermaanden is de overdekte stalling volledig in gebruik voor de boten van de KWS en het materieel van Skarsweagen.

 

Tarieven:

 

Open stalling

(enkeltarief)

Onder afdak

(dubbel tarief)

Optimist: € 30,00 € 60,00
Flits: € 60,00 € 120,00
Splash, Vaurien, Laser, RS-Feva:  € 60,00 niet mogelijk
Schakel, 29er: € 90,00 niet mogelijk