iconWedstrijden

Uitslagen Archief

Uitslagen 2004-2020

iconWeather

Weer & Wind

Weerstation Sneekermeer

Belangrijke mededeling Zomerwedstrijden

In tegenstelling tot de planning welke opgenomen was in de aankondiging krijgen de Zomerwedstrijden van 2013 een uniek karakter. In plaats van twee wedstrijden zullen dit jaar drie wedstrijden op de zaterdag gezeild worden.

Om de drie wedstrijden goed mogelijk te maken is het noodzakelijk om de eerste starttijd te vervroegen naar 10.00 uur. De tweede wedstrijd wordt direct na de finish van de eerste gestart, het is derhalve zaak om direct na de finish door te varen naar het startgebied.

 

In het startrooster van de derde wedstrijd op de zaterdag heeft klasse 1 een aanvangstijd van 14.00 uur.

 

Op zondag zullen twee wedstrijden gevaren worden, waarbij de starttijd van de tweede wedstrijd om 12.00 uur wordt gepland.

 

De sluitingsdatum voor de inschrijving is verlengd tot dinsdag 25 juni.

 

Na het evenement zullen wij nagaan bij de deelnemers of dit nieuwe format van de zomerwedstrijden in de smaak is gevallen en voor herhaling vatbaar is.

Veel zeilplezier toegewenst,

KWS Sectie wedstrijdzeilen

Zomerwedstrijden

Uitnodiging tot deelname aan de Zomerwedstrijden voor alle erkende open een­heids­klassen op 29 en 30 juni 2013 op het Sneekermeer.

 

Sluitingsdatum inschrijving dinsdag 25 juni 2013

  

 

Inschrijfgeld:

Jeugdklassen                        € 8,50 voor de hele serie 
Eénmansboten€ 12,25 voor de hele serie
Tweemansboten€ 16,00 voor de hele serie
Driemansboten€ 20,25 voor de hele serie

 

leden van de KWS betalen geen inschrijfgeld, wel de administratiekosten à € 6,00 bij te late inschrijving

 

Inlichtingen :  Alle informatie omtrent de zomerwedstrijden is te vinden op www.sneekweek.nl of via email wedstrijdzeilen@sneekweek.nl

Problemen met inschrijvingen: inschrijving@sneekweek.nl

Inlichtingen startrooster www.sneekweek.nl (vanaf donderdag 27 juni) 

 

Eerste start: 10.00 uur

Er zijn voor iedere klasse 5 wedstrijden geprogrammeerd

 

Inschrijven kan via de website www.sneekweek.nl uw inschrijving moet voor de sluitingsdatum van de inschrijvingen ontvangen zijn door het wedstrijdsecretariaat. Voor betalingen en inschrijvingen welke na die datum binnenkomen wordt het inschrijfgeld verhoogd met € 6,00 administratiekosten of kunnen worden geweigerd bij onvoldoende deelnemers in de klasse. De inschrijving is definitief na ontvangst van de machtiging. 

 

Een klasse wordt geaccepteerd bij minimaal 7 deelnemers bij sluiting van de inschrijving. Indien er in gesplitste klassen A en B niet voldoende jachten zijn ingeschreven, behoudt het wedstrijdcomité zich het recht voor de klassen samen te voegen.

 

Programma's, routekaarten en wedstrijdbepalingen zijn op 29 juni 2013 vanaf 08.30 uur verkrijgbaar bij het Wedstrijdcentrum van de KWS op het Kolmeersland.