iconWedstrijden

Uitslagen Archief

Uitslagen 2004-2020

iconWeather

Weer & Wind

Weerstation Sneekermeer

Aankondiging

 

 

 Sneek, 30 maart 2015.

 

Beste Laserzeilers.                                                                    

De inschrijving is geopend!!


Het gaat dit seizoen gebeuren! Sprintwedstrijden voor Lasers op de zondagochtend op het Sneekermeer. Twee zondagochtenden sprintwedstrijden van de KWS en dat in een heus competitieverband. Bedoeld voor Laserzeilers in de 4.7, de Radiaal en de Standaard. Stuurlui en fokkenisten uit andere klassen die mee willen zeilen zijn ook van harte welkom. Er zijn 8 Lasers te huur bij de KWS. En, we gaan voor, hoe kan het ook anders, een heuse “Laser sprintwedstrijden” trofee. Met een scherp oog op de zeil- en wedstrijdkalender zijn de volgende data geselecteerd:

24 mei en 14 juni.

 

LET OP: ER ZIJN NOG MAAR 2 LASERS TE HUUR VOOR DEZE WEDSTRIJDEN!!! 

 

Elke zondagochtend ligt de pont bij het Paviljoen gereed voor de overtocht naar het Starteiland. Het prachtige clubhuis De Roerkoning, aan de oevers van het Sneekermeer, is vanaf 09.00 uur open en de koffie staat er klaar. We houden de wedstrijden zo dicht mogelijk bij het Starteiland dus publiek is welkom! We starten elke ochtend om 10.00 uur en zijn zo rond 12.00 uur weer terug bij de Roerkoning. De sprintwedstrijden duren elk steeds zo’n 20 minuten. Dus vier wedstrijden op een ochtend moet zeker gaan lukken.
Voor de wedstrijden gebruiken we ribs van de KWS, zorgen we voor vrijwilligers die de baan uitzetten en, niet onbelangrijk, de uitslagen registreren. Als jij mensen kent die de organisatie willen ondersteunen in de Ribs of Roerkoning horen we dat graag.

 

De inschrijving en betaling gebeurt op de KWS website http://www.sneekweek.nl/inschrijven. De kosten voor deelname aan de laatste sprintwedstrijdzondag bedraagt €7,50. De KWS-lasers (Radiaal) zijn te huur voor €17,-- per ochtend. Wees er wel snel bij, want het aantal beschikbare Lasers is beperkt. Je kunt je eigen Standard ondermast en -zeil meenemen als je als Standard Laserzeiler wilt meedoen. Aanmelden voor de laatste zondag graag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 8 juni a.s.

We hebben in de bijlage bij deze brief alle informatie nog even handzaam op een rijtje gezet. Mocht je vragen of suggesties hebben mail dan naar e-mailadres jan.j.bakker@planet.nl

 


Hartelijke groeten,

Jan Bakker
Jacques Monasch
Koen van Esch

 

Factsheet sprintwedstrijden.docx