iconWedstrijden

Uitslagen Archief

Uitslagen 2004-2020

iconWeather

Weer & Wind

Weerstation Sneekermeer

Openingswedstrijden

Uitnodiging tot deelname aan de Openingswedstrijden voor alle erkende open een­heids­klassen op 20 en 21 april 2013 op het Sneekermeer.

 

Sluitingsdatum inschrijving dinsdag 16 april 2013

  

 

Inschrijfgeld:

 

Jeugdklassen                         € 8,50 voor de hele serie 
Eénmansboten € 12,25 voor de hele serie
Tweemansboten € 16,00 voor de hele serie
Driemansboten € 20,25 voor de hele serie

 

leden van de KWS betalen geen inschrijfgeld, wel de administratiekosten à € 6,00 bij te late inschrijving

 

Inlichtingen :  Alle informatie omtrent de openingswedstrijden is te vinden op www.sneekweek.nl of via email wedstrijdzeilen@sneekweek.nl

Problemen met inschrijvingen: inschrijving@sneekweek.nl

Inlichtingen startrooster www.sneekweek.nl (vanaf donderdag 18 april) 

 

Eerste start: 11.00 uur

Er zijn voor iedere klasse 4 wedstrijden geprogrammeerd

 

Inschrijven kan via de website www.sneekweek.nl uw inschrijving moet voor de sluitingsdatum van de inschrijvingen ontvangen zijn door het wedstrijdsecretariaat: KWS, Postbus 450, 8600 AL  Sneek. Voor betalingen en inschrijvingen welke na die datum binnenkomen wordt het inschrijfgeld verhoogd met € 6,00 administratiekosten of kunnen worden geweigerd bij onvoldoende deelnemers in de klasse. De inschrijving is definitief na ontvangst van de machtiging. 

 

Een klasse wordt geaccepteerd bij minimaal 7 deelnemers bij sluiting van de inschrijving. Indien er in gesplitste klassen A en B niet voldoende jachten zijn ingeschreven, behoudt het wedstrijdcomité zich het recht voor de klassen samen te voegen.

 

Programma's, routekaarten en wedstrijdbepalingen zijn op 20 april 2013 vanaf 08.30 uur verkrijgbaar bij het Wedstrijdcentrum van de KWS op het Kolmeersland.