iconWedstrijden

Uitslagen Archief

Uitslagen 2004-2018

iconWeather

Weer & Wind

Weerstation Sneekermeer

Aankondiging

De stichting Hart en Zeil heeft als voornaamste doel het kunnen blijven organiseren van een fantastisch zeilweekend voor kinderen met een ernstige hartafwijking; kinderen die zelden in aanraking komen met het (jeugd)wedstrijdzeilen. De kinderen met ernstige hartafwijking zijn allen tussen de 7 en 15 jaar en afkomstig uit heel Nederland.

 

In 1992 is voor het eerst Hart en Zeil georganiseerd ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van de Flitsclub Sneek. Tijdens het 30 jarige jubileum van de Flitsclub Sneek in 2002 heeft het toenmalige bestuur besloten om wederom een Hart en Zeil te organiseren. De tweede editie was wederom een groot succes.

 

Om zeker te stellen dat dit evenement iedere twee à drie jaar kan worden georganiseerd, besloten een viertal oud-organisatoren begin 2006 de stichting Hart en Zeil op te richten. Sindsdien is in 2007, 2009, 2012 en 2015 weer Hart en Zeil georganiseerd. De eerstvolgende Hart en Zeil vindt plaats van 25 tot en met 27 mei 2018.

 

Alle informatie over het evenement en inschrijfmogelijkheid is te vinden op de site van stichting Hart en Zeil

 

Flits- Schakel- en Vaurien zeilers die willen helpen bij dit onvergetelijke evenement, worden gevraagd zich zo spoedig mogelijk via deze site in te schrijven. Bekijk de flyer