iconWedstrijden

Uitslagen Archief

Uitslagen 2004-2020

iconWeather

Weer & Wind

Weerstation Sneekermeer

42e Kleine Sneekweek

KONINKLIJKE WATERSPORTVERENIGING SNEEK

 

Uitnodiging tot deelname aan de 42e Kleine Sneekweek voor alle erkende open eenheidsklassen op  17, 18, 19 em 20 mei 2012 op het Sneekermeer en Poelen.

 

Wedstrijdsecretariaat:   KWS, Postbus 450, 8600 AL  SNEEK

 

Sluitingsdatum:  woensdag 9 mei 2012

Het inschrijfgeld per dag bedraagt:

                                                - jeugd  € 7,35        (Flits/ Splash/ Optimist)

                                                - eenmans   € 9,35

                                                - tweemans € 11,75

                                                - driemans  € 14,10

                                                 

Inlichtingen :   Alle informatie omtrent de Kleine Sneekweek 2012 is te vinden op www.sneekweek.nl, tel: 06-38 64 29 36 of email  wedstrijden@sneekweek.nl

           

Inlichtingen startrooster en wedstrijdbepalingen: www.sneekweek.nl (vanaf maandag 14 mei 2012)

Eerste starttijd:    11.00 uur

Er zijn voor iedere klasse 5 wedstrijden geprogrammeerd.

 

Het inschrijfgeld kan voldaan worden door een éénmalige machtiging aan de KWS af te geven via de het inschrijfformulier op de website of via direct betaling via Ideal.

 

Inschrijven dient te gebeuren via de website www.sneekweek.nl . Zowel uw inschrijving als de betaling voor het inschrijfgeld moeten voor de sluitingsdatum van de inschrijvingen ontvangen zijn door het wedstrijdsecretariaat. Voor betalingen en inschrijvingen welke na die datum binnenkomen wordt het inschrijfgeld  verhoogd met € 12,50 administratiekosten of kunnen worden geweigerd bij onvoldoende deelnemers in de klasse. De inschrijving is definitief na ontvangst van de machtiging. Bij terugtrekking na sluitingsdatum wordt geen restitutie van het inschrijfgeld verleend.

 

Een klasse wordt geaccepteerd als alle dagen  minimaal 7 deelnemers bij sluiting van de inschrijving staan ingeschreven. Indien er in gesplitste klassen A en B niet voldoende jachten zijn ingeschreven, behoudt het wedstrijdcomité zich het recht voor de klassen samen te voegen.

 

Programma's, routekaarten en wedstrijdbepalingen zijn op 17 mei vanaf 09.00 uur verkrijgbaar bij het Wedstrijdcentrum van de KWS op het Kolmeersland.