iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

iconWedstrijden

inschrijven

wedstrijden en trainingen

Laser - Volwassenen maandag

Nieuw dit jaar is de Lasertraining voor volwassenen op de maandagavonden. Deze trainingen zijn bedoeld voor sportieve zeilers met zeilervaring die lekker een avondje willen uitwaaien. We gaan aan de slag met de specifieke technieken die nodig zijn om een zwaardboot onder controle te houden. Natuurlijk zullen ook enkele wedstrijdtechnieken en -tactieken de revue passeren maar voorop staat om als groep lekker sportief bezig te zijn op het water. 

 

Het is mogelijk om een KWS-Laser huren met een Radiaal tuig. Bij harde wind kunnen we ook een kleiner 4.7-zeil gebruiken.

 

De feiten en cijfers op een rij:

  • Elf trainingen vanaf 8 mei t/m 10 juli, met 17 juli als inhaaldag voor als een avond is vervallen door teveel of te weinig wind.
  • Start om 17:45 uur met boot optuigen, 18:15 uur voorbespreking en ca. 21:30 uur afsluiting.
  • De eerste twee avonden zijn proeftrainingen, na die twee keer beslis je of je de hele serie meedoet. Het restant van het inschrijfgeld wordt teruggestort als het bij twee proeftrainingen blijft. 
  • Trainster: Iris Sappé
  • Plaats: Starteiland, De Roerkoning.
  • Kosten: met eigen boot € 90,-, inclusief gebruik KWS-Laser € 200,-.

Bij voldoende animo kunnen we ook na de zomervakantie nog enkele trainingsavonden organiseren. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier tot uiterlijk 30 april door in te loggen. Meer informatie bij Koen van Esch, koen.vanesch@kws-sneek.nl

 

Huur KWS-Laser bij wedstrijden

Deelnemers aan de trainingen kunnen een KWS Laser huren voor deelname aan wedstrijden op het Sneekermeer. Zie ook Verenigingsboten. Meer informatie bij Tim Spek: tim_spek@live.nl.