iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

iconWedstrijden

inschrijven

wedstrijden en trainingen

Laser Volwassenen

Ook dit jaar is de donderdagavond bij de KWS de trainingsavond voor de volwassenen. In de Laser zijn de trainingen bedoeld voor gevorderde wedstrijdzeilers die wel eens wat anders willen, niet hun bemanning bij elkaar kunnen krijgen om in de eigen boot te trainen of al in de Laser wedstrijden varen. Elke week trainen is vooral ook een lekker avondje uitwaaien!

 

Naast de 'boathandling' trainen we op snelheid, strategie en tactiek. Voor wedstrijdzeilers uit andere klassen is de Laser heel geschikt om de eigen vaardigheden verder aan te scherpen die je in je eigen boot weer kunt gebruiken. Voor ervaren zeilers is de Laser niet een hele ingewikkelde boot om onder controle te krijgen. Dus al snel kun je gaan trainen op starten, tactiek en strategie.

 

Het is mogelijk om een KWS-Laser huren met een Radiaal tuig. Mocht je liever in de Laser Standaard varen dan kun je ook een eigen zeil en ondermast meenemen.

 

De feiten en cijfers op een rij:

  • Elf trainingen vanaf 11 mei t/m 20 juli (m.u.v. 25 mei i.v.m. Kleine Sneekweek).
  • Start om 17:45 uur met boot optuigen, 18:15 uur voorbespreking en ca. 21:30 uur afsluiting.
  • Trainers: Eric-Jan Westerhof en Joris Burghgraef
  • Plaats: Starteiland, De Roerkoning.
  • Kosten: met eigen boot € 90,-, bij gebruik KWS-Laser € 200,-.

Bij voldoende animo kunnen we ook na de zomervakantie nog enkele trainingsavonden organiseren. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 30 april door hier in te loggen. Meer informatie bij Koen van Esch, koen.vanesch@kws-sneek.nl

 

Huur KWS-Laser bij wedstrijden

Deelnemers aan de trainingen kunnen een KWS Laser huren voor deelname aan wedstrijden op het Sneekermeer. Zie ook Verenigingsboten. Meer informatie bij Tim Spek: tim_spek@live.nl.