iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Laser - Volwassenen maandag

Ook dit jaar is de Lasertraining voor volwassenen er op de maandagavonden. De laser training is bedoeld om de basis vaardigheden middels het CWO 1 opleidingen principe te leren.  Zo kan je aan het einde van de trainingen met je CWO 1 diploma op zak lekker uitwaaien op het Sneekermeer in de laser.

 

Na het behalen van je CWO 1 diploma is de weg vrij voor het behalen van CWO 2 en kan je goed instromen in de wedstrijd traininingen of wedstrijden op de club.

 

In de trainingen worden onderwerpen behandeld om veilig aan te leggen en af te meren, boot optuigen, trimmen van de boot, alle koersen te kunnen varen en heerlijk sportief op het water te kunnen zitten. 

 

Het is mogelijk om een KWS-Laser huren met een Radiaal tuig. Bij harde wind kunnen we ook een kleiner 4.7-zeil gebruiken.

 

De feiten en cijfers op een rij:

  • Tien trainingen vanaf  15 april - 1 juli (m.u.v. 22 april & 29 april) en met 8 juli als inhaaldag
  • Start om 17:45 uur met boot optuigen, 18:15 uur voorbespreking en ca. 21:00uur afsluiting.
  • Trainer: is nog niet ingevuld
  • Plaats: Starteiland, De Roerkoning.
  • Kosten: met eigen boot € 100,-, inclusief gebruik KWS-Laser € 225,-.

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier. Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken. Meer informatie bij Betty Gietema, jeugdzeilen@kws-sneek.nl.

 

Het eerste jaar dat je traint bij de KWS zien wij als een kennismaking en betaal je nog geen contributie. Het tweede jaar verwachten we dat je lid wordt. Voor meer info over lidmaatschappen klik hier.

 

Huur KWS-Laser bij wedstrijden

Deelnemers aan de trainingen kunnen een KWS Laser huren voor deelname aan wedstrijden op het Sneekermeer. Zie ook Verenigingsboten. Meer informatie bij Tim Spek: tim_spek@live.nl.