iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Laser - Volwassenen maandag

Ook dit jaar is de Lasertraining voor volwassenen op de maandagavonden. Deze trainingen zijn bedoeld voor sportieve zeilers met zeilervaring die lekker een avondje willen uitwaaien. We gaan aan de slag met de specifieke technieken die nodig zijn om een zwaardboot onder controle te houden. Natuurlijk zullen ook enkele wedstrijdtechnieken en -tactieken de revue passeren maar voorop staat om als groep lekker sportief bezig te zijn op het water. 

 

Het is mogelijk om een KWS-Laser huren met een Radiaal tuig. Bij harde wind kunnen we ook een kleiner 4.7-zeil gebruiken.

 

De feiten en cijfers op een rij:

  • Elf trainingen vanaf 16 april t/m 9 juli (m.u.v. 2 maandagen in de meivakantie en 16 juli als inhaaldag)
  • Start om 17:45 uur met boot optuigen, 18:15 uur voorbespreking en ca. 21:30 uur afsluiting.
  • Trainster: ntb
  • Plaats: Starteiland, De Roerkoning.
  • Kosten: met eigen boot € 99,-, inclusief gebruik KWS-Laser € 220,-.

Bij voldoende animo kunnen we ook na de zomervakantie nog enkele trainingsavonden organiseren. 

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier. Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken. Meer informatie bij Betty Gietema, jeugdzeilen@kws-sneek.nl.

 

Het eerste jaar dat je traint bij de KWS zien wij als een kennismaking en betaal je nog geen contributie. Het tweede jaar verwachten we dat je lid wordt. Voor meer info over lidmaatschappen klik hier.

 

Huur KWS-Laser bij wedstrijden

Deelnemers aan de trainingen kunnen een KWS Laser huren voor deelname aan wedstrijden op het Sneekermeer. Zie ook Verenigingsboten. Meer informatie bij Tim Spek: tim_spek@live.nl.