iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

PROGRAMMA VOLWASSEN LASER TRAININGEN

PROGRAMMA VOLWASSEN LASER TRAININGEN

Wil jij je verder ontwikkelen in de kunsten van het wedstrijdzeilen? Dan zijn de KWS Laser zeiltrainingen voor volwassenen net wat voor jou! De trainingen beginnen eind mei/ begin juni. Zien wij jullie binnenkort op het Sneekermeer?

 

5 verschillende LESBLOKKEN 

De KWS biedt in 2021 5 verschillende lesblokken aan. De trainingen voor beginners worden op maandagavond, dinsdagavond en vrijdagavond gegeven. De medium ervaren zeilers kunnen op de dinsdagavonden aansluiten. De ervaren zeilers kunnen op de donderdag- en- vrijdagavonden trainingen bij de KWS volgen. Wil jij toch liever recreatief zeilen? Dat kan ook! Zet dan de donderdagochtenden in de agenda. Hierbij een kort overzicht met de verschillende dagen en niveaus voor het volwassen Laser zeilen:

  • Maandagavond beginners  - start 31/5
  • Dinsdagavond beginners/ medium ervaren: wedstrijdzeilen - start 01/06
  • Donderdagochtend recreatief - start 03/06 
  • Donderdagavond ervaren wedstrijdzeilers - start 03/06
  • Vrijdagavond beginners t/m ervaren - start 04/06

 

TIJDSTIPPEN

De avond trainingen beginnen om 18:00 tot uiterlijk 22:00. De trainingen op de donderdag ochtend beginnen om 10:00 en eindigen uiterlijk om 14:00.  Per training hebben wij een maximum aantal van 8 deelnemers (bij gebruik van een KWS zeilboot). Vanaf minimaal 4 deelnemers kunnen wij een leuke en leerzame training geven.

 

KOSTEN

De kosten van de trainingen variëren. Bij 10 lessen betaal je maar voor 9 lessen! Per training betaal je €25,- inclusief KWS Laser. Heb je zelf een Laser ter beschikking? Dan betaal je €15,- per training.

 

INSCHRIJVEN

Aanmelden en betalen kan via Manage2Sail.

Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat daar eerst aanmaken. 

 

AANMELDEN