iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconInschrijven

Inschrijven

inschrijven trainingen

Optimisten 5 daagse

Lekker vijf dagen uitwaaien op het water in de eerste of in de laatste week van de zomervakantie. Voor alle Optimist-zeilers, van beginner tot aan wedstrijdzeiler. Ook voor Flits-fokkenisten die zelf wel eens willen sturen.

 

 

Deze 5-daagse is een mooie aanvulling op de trainingen die je misschien op zondag of woensdagavond al volgt bij de KWS. Of heb je nog helemaal nooit gezeild en wil je het wel eens proberen?

 

 

 

Iedereen tussen 7 en 14 jaar met zwemdiploma A&B is van harte welkom. We hebben elke keer plaats voor ca 25 deelnemers en maken de groepen zoveel mogelijk van gelijk niveau en leeftijden. De meer ervaren Optimist zeilers krijgen wedstrijdtraining. Overdag zijn we op het water met veel spelletjes, wedstrijdjes en gespetter. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis waar je jouw zeilavonturen nog eens na kunt vertellen.

 

 

 

Programma Optimisten 5-daagse

Wanneer: Maandag 6 t/m vrijdag 10 juli en/of

                Maandag 10 t/m vrijdag 14 augustus

Plaats:     Starteiland Sneekermeer, Trainingscentrum 'De Roerkoning'

Tijden:     Elke dag trainen we van 9.00 uur tot 16:30. uur. Op de dinsdag eten we met z'n allen patat en duurt het tot 18:00 uur.

Leeftijd:   Van 7 t/m 12 jaar.

Kosten:    € 350,- incl. gebruik KWS-Optimist, € 310,- met eigen Optimist

 

 

 

Aanmelden

Aanmelden kan hier vanaf half juni! Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken. Maak met inschrijven bij voorkeur gebruik van een pc of laptop. Via mobiel of tablet kun je wel eens een foutmelding krijgen. Mocht de Ideal betaling niet lukken maar het formulier is wel verstuurd? Laat je niet afschrikken en schrijf je dan nogmaals in zodat je wel betaald hebt. Het komt voor dat er soms meerdere pogingen nodig zijn. Ons excuses voor dit ongemak.

 

 

 

Let op

In totaal zijn er 21 KWS Optimisten beschikbaar. Meer informatie bij Betty Gietema, jeugdzeilen@kws-sneek.nl.