iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconInschrijven

Inschrijven

inschrijven trainingen

Optimisten 3-daagsen

Lekker drie dagen uitwaaien op het water. Voor alle Optimist-zeilers, van beginner tot aan wedstrijdzeiler. Ook voor Flits-fokkenisten die zelf wel eens willen sturen. Deze 3-daagse is een mooie aanvulling op de trainingen die je misschien op dinsdagmiddag of woensdagavond al volgt bij de KWS. Of heb je nog helemaal nooit gezeild en wil je het wel eens proberen?

 

Iedereen tussen 7 en 14 jaar is van harte welkom. We hebben elke keer plaats voor 25 deelnemers en maken de groepen zoveel mogelijk van gelijk niveau en leeftijden. De meer ervaren Optimist-C en -B zeilers krijgen wedstrijdtraining. Overdag zijn we op het water met veel spelletjes, wedstrijdjes en gespetter. Aan het einde van de middag ga je weer naar huis waar je jouw zeilavonturen nog eens na kunt vertellen.

 

Wanneer: Maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 juli en/of

                Maandag 27, dinsdag 28 en woensdag 29 augustus

Plaats:     Starteiland Sneekermeer, Trainingscentrum 'De Roerkoning'

Tijden:     Elke dag trainen we van 9.30 uur tot 17:00. uur. Op de dinsdag eten we met z'n allen patat en duurt het tot 18:30 uur.

Leeftijd:   Van 7 t/m 12 jaar.

Kosten:    € 135,- incl. gebruik KWS-Optimist, € 105,- met eigen Optimist

 

Aanmelden kan hier vanaf half mei! Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken. In totaal zijn er 21 KWS Optimisten beschikbaar. Meer informatie bij Betty Gietema, jeugdzeilen@kws-sneek.nl.