iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

KWS Laser Squad - Sneek

KWS Laser Squad - Sneek

Wil jij je verder ontwikkelen in de kunsten van het wedstrijdzeilen? Dan biedt de KWS naast de Optimist en Flits ook nog trainingen aan in de Laser 4.7 en de Laser Radiaal. Je kan je eenvoudig inschrijven voor de enige echte Laser Squad bij de KWS!

 

In de Laser 4.7 of de Laser Radiaal heb jij de mogelijkheid om jouw talenten voor het wedstrijdzeilen verder te ontwikkelen. De KWS heeft een aantal mooie Lasers beschikbaar om in te trainen. Deze kan je eenvoudig huren tijdens het aanmelden. Ideaal toch? Dan hoef je niet meteen een nieuwe Laser aan te schaffen!

 

 

 

Trainingsdagen Laser Squad

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van onze enige echte KWS Laser Squad? De Squad trainingen vinden plaats op woensdagen en zondagen. Naast de trainingen kan je ook deelnemen aan de Combi Noord wedstrijden en eventueel selectiewedstrijden voor coaching. De trainingen en coaching worden altijd gegeven door professionele en ervaren trainers. Zo kunnen wij met trots mededelen dat Annemieke Bes de trainingen in het voorjaar van 2021 gaat verzorgen!

 

 

 

Wie kan deelnemen?

Deze super leuke trainingen zijn voor jongeren tot en met 18 jaar beschikbaar! Je kan jouw talenten als beginnende Laser zeiler verder ontwikkelen tot een echte gevorderde wedstrijdzeiler! Wij proberen de trainingen zo leuk en uitdagend mogelijk te maken zodat jij met veel plezier jouw talenten verder kan ontwikkelen.

 

 

 

 

Kosten

Wil jij ook graag Laser zeilen bij de KWS? Hierbij de kosten in een klein overzicht.

  • Voor €30,- euro (exclusief een huur Laser) kan jij al deelnemen aan de training (weekendtarief).
  • Voor €50,- kan jij inclusief een KWS huur Laser + zeil deelnemen aan de training (weekendtarief).
  • Wil jij doordeweeks tijdens de trainingen op de woensdagen huren? Dan rekenen wij de helft van de bovenstaande tarieven.
  • Bij afname van 10 lessen, betaal je maar voor 9 lessen!

 

 

 

Agenda

Vanaf 21 april 2021 starten wij met de eerste trainingen. Er is nu enkel nog ruimte om mee te doen op de zondagen, de woensdagen zijn nu vol. De exacte data volgen via een update op deze site en/of via social media.

 

 

 

Zomerkamp

Wij gaan dit jaar naast de Optimisten 5-daagse ook nog proberen een Laser zomerkamp te organiseren! Hoe leuk is dat? Hou deze pagina in de gaten voor alle nieuwe updates!

 

 

 

Inschrijven

aanmelden en betalen kan via Manage2Sail:

Aanmelden KWS Laser Squad

Als je nog geen eigen profiel hebt dan kun je dat op die plaats aanmaken. 

 

 

 

Let op

In totaal zijn er 8 KWS Lasers beschikbaar. Vanaf de 9e inschrijving kom je op de reservelijst en krijg je geld terug indien deelname niet mogelijk is.


Voor vragen stuur je een mailtje naar jeugdzeilen@kws-sneek.nl

 

Coördinator: Wil jij graag jouw steentje aan de organisatie en de trainingen bijdragen? Wij zijn nog hard op zoek naar een ouder die contactpersoon / coördinator van onze KWS Laser Squad wil zijn! Neem gerust contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.