iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

Zeiltrainingen algemeen

Ondanks de beperkingen mogen ook in 2021 weer zeiltrainingen geven. Net als voorgaande jaren bij de KWS op het starteiland!

 

 

Regelgeving covid19

Een aantal zaken zijn in deze tijd anders geregeld maar dit is niet anders ten opzichte van andere sporten. Ouders kunnen bijvoorbeeld niet mee op de pont en komen niet op het starteiland. De kinderen worden op de pont begeleid door hun trainer naar het starteiland.

 

 

 

 

Wat doen we 2021

De beginnende zeilers in de Optimist starten zondag 30 mei met de eerste les voor de beginners. Met de gevorderde optimistzeilers (Optimisten Squad) zijn we al gestart met de trainingen. De gevorderde groep traint op de zondag en daarnaast trainen ze extra op de woensdagmiddag. 

 

Want de zelfstandigheid met het optuigen en te water laten van het bootje is een vereiste. Voor de beginners geld dat ze dit met elkaar doen. Naast de Optimist is het ook mogelijk om met je Splash te komen trainen op zondag. Of in een laser 4.7 van de KWS. Er is ook een RS Feva Squad naast de Optimisten Squad. De RS Feva heeft een eigen jaarprogramma. Voor meer informatie zie Jeugd / RS Feva Squad.

 

 

 

 

Programma

Op zondag 30 mei willen we gaan starten met de optimist lessen voor beginners. Voor de zomervakantie zijn het dan in totaal minimaal 4 en maximaal 6 leszondagen. En na de zomervakantie minimaal 4 lessen en maximaal 6 leszondagen. De kosten voor de beginnerslessen zijn slechts 160 euro inclusief KWS optimist. Zwemvesten hebben we te leen.

 

De exacte data staan vermeld onder het kopje leren zeilen / programma 2021. De zondag zal uit twee dagdelen bestaan, een ochtenddeel en een middagdeel. Je kunt aan het ochtenddeel of aan het middagdeel meedoen.

 

 

Aanmelden via manage2sail

Wanneer je gaat inschrijven kom je op de site van Manage2sail. Dit is een nieuwe inschrijfmodule, je moet hiervoor eerst een account aanmaken.

Daarna kun je via het juiste formulier (ochtend 10-13 uur  / middag 14-17 uur / type training) je aanmelden.


Vermeld bij je gegevens die je in het inschrijfformulier zet het telefoonnummer waarmee we je mogen opnemen in een whatsApp groep. Dan kunnen we iedereen bereiken wanneer we aanvullende informatie hebben. Na inschrijving volgt ook nog een mail met informatie en regels waar we ons aan moeten houden.

We hopen iedereen van vorig jaar en alle nieuwe kinderen graag te zien de komende tijd bij ons op het Sneekermeer.

Sportieve watersportgroeten Team KWS Jeugdzeilen