iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Takelen

Trailerhelling en botenkraan

De KWS beschikt over een eigen trailerhelling en botenkraan nabij het Sneekermeer. In de bocht naar links van de Paviljoenwei naar het Paviljoen Sneekermeer is een openbare trailerhelling aanwezig met een botenkraan. Deelnemers aan wedstrijden kunnen gebruik maken van de kraan, die wordt bediend door vrijwilligers van de KWS.

 

Op het parkeerterrein bij de kraan en trailerhelling is beperkt ruimte voor tijdelijke stalling van boottrailers. Eigenaren van grote trailers wordt dringend verzocht deze te stallen op het grote parkeerterrein aan de Paviljoenwei.

 

Takelen zonder afspraak kan op de dag voorafgaand aan een evenement van 18.30-20:30 uur, op de eerste dag van het evenement van 08.30-11.00 uur en direct na afloop van de wedstrijden tot aan de prijsuitreiking.

 

Bij klasse-evenementen kan hier in overleg van af worden geweken.

 

De KWS kraanservice is op deze dagen telefonisch bereikbaar op 06 - 27 57 69 71.

 

Rond de Sneekweek gelden andere takeltijden en instructies, lees hiervoor de aankondiging en mailings van de KWS of kijk hier

 

De kosten voor het takelen bedragen € 5,- (in en uit), betaling uitsluitend via PIN. Het gebruik van trailerhelling en trailerstalling is gratis. 


Buiten eerder genoemde tijden om wordt niet getakeld. Vragen over het takelen kunt u sturen aan: kranen@kws-sneek.nl
Voor takelen buiten de aangegeven tijden verwijzen we naar bedrijven in Sneek.

 

Bijvoorbeeld: Dorlas verhuur (€ 20,- per takelbeurt)

 

Routebeschrijving naar trailerhelling en kraan