iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

iconVereniging

Vrijwilliger worden

Samen zeilen / organiseren

Aangepast zeilen

De KWS maakt deel uit van het landelijk netwerk van elf watersportverenigingen, die het voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke handicap mogelijk maakt om zelfstandig te zeilen.


Het trainingcentrum “Roerkoning” op het Starteiland Sneekermeer is volledig uitgerust met voorzieningen voor minder validen. Het terras op de 1e verdieping is met lift en hellingplaten toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Zo kan eenieder genieten van het geweldige en unieke uitzicht op alles wat vaart op het Sneekermeer.

 

Voor zowel kinderen als volwassenen is er uitgebreid programma.

Zo zijn er op woensdagmiddagen voor kinderen en op woensdagavonden voor volwassenen mogelijkheden om te zeilen. Op diverse zaterdagen worden open dagen gehouden. Eind september is er in een weekend een zeilkamp voor een jeugdgroep.


In samenwerking met School Lyndensteyn (speciaal onderwijs) en Revalidatie Friesland is er ook schoolzeilen voor kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

De activiteiten voor Aangepast Zeilen zijn ondergebracht in de Stichting Aangepast Zeilen Sneek. Voor meer informatie over data en bijzonderheden van alle activiteiten zie www.sazs.nl.

Contactpersoon Aangepast Zeilen Sneek:
Maria Poiesz, Fiifgeawei 5, 8626 GA Offingawier
Mobiele nummer 06 51 07 06 18
maria.poiesz@gmail.com
www.sazs.nl