iconInschrijven

Lid worden?

kijk wat de KWS kan bieden

AFTELLEN

Dagen tot ALV (Algemene...

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS

Ondernemende lieden die zeilsport, en de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen, elkaar informeel ontmoeten, een gemêleerde groep en onderscheidende bijeenkomsten. Dit zijn DE ingrediënten van de ‘business club’ van de KWS, ‘het Zakelijk Gezeilschap’. De Stichting Zakelijk Gezeilschap bestaat, naast de hoofdsponsoren, sponsoren en donateurs van de KWS, uit 34 leden.

Er zijn 4 tot 5 bijeenkomsten per jaar om elkaar te ontmoeten middels een gevarieerd en actief programma. De deelname kost €500,- per kalenderjaar (excl. BTW) en staat op naam van een bedrijf en een contactpersoon. Per bedrijf kunnen 1 a 2 personen de bijeenkomsten bijwonen.

Het geld dat het Zakelijk Gezeilschap der KWS genereert wordt besteed aan de zeilsport, de KWS en de jeugd in het bijzonder. Ook worden bijeenkomsten gefinancierd uit de bijdrage.

Een kleine greep uit de 'projecten' die het Gezeilschap de afgelopen jaren mogelijk heeft gemaakt:

• Medefinanciering gehandicapten lift in de verbouwde starttoren
  • Optimist 'Wijt' voor jeugd KWS
  • Rubberboten KWS jeugdzeilen/schoolzeilen
  • Bijdrage KWS schoolzeilen, voor basisscholen gemeente Sneek
  • Zwemvesten grotere jeugd schoolzeilen
  • Hart en Zeil, vaar/zeilevenement voor jonge hartpatienten

Dat de formule werkt heeft het Gezeilschap de afgelopen jaren bewezen. In 2014 wordt het 10-jarig bestaan gevierd. Interesse in dit bijzondere Gezeilschap? Meld u aan met het formulier bij Natasja Kesteloo.

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS bestaat uit sponsoren van de KWS en ondernemende lieden die de KWS en de zeilsport in het bijzonder een warm hart toedragen. De leden komen 4 à 5 keer per jaar bijeen om elkaar te ontmoeten door middel van een gevarieerd en actief programma.

De leden die het KWS een warm hart toe dragen vindt u hier.

In 2004 vonden een aantal enthousiastelingen van de KWS dat het mooi was dat de KWS diverse grote sponsoren had, maar dat er ook genoeg bedrijven uit de regio waren die de KWS een warm hart toedroegen. Mark Tromp, Johan de Visser, Ko Otte, Gerlof van der Werf en Jaitie Dijkstra waren van mening dat een sponsorgroep, gericht op netwerken een mooie aanvulling zou zijn op de grotere sponsoren. Het idee was om op deze wijze geld bij elkaar te brengen, waarbij de KWS een goed plan kon voor leggen om te verwezenlijken.

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS bestaat uit ondernemende lieden en sponsors van de KWS die de KWS en de zeilsport in het bijzonder een warm hart toedragen. Wilt u ook lid worden van het Zakelijk Gezeilschap der KWS? Vul gerust het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.